За Нас

Испорачуваме квалитет

“БОШАВА” дооел е машино – браварско претпријатие кое се занимава со проектирање и производство на челични конструкции и разни наменски метални продукти и структури. Основана е во 1989 година и за целиот овој период има традиција на квалитет во работењето која овозможува постепено усовршување и проширување на пазарот и производите.

ОСНОВАНА ВО

1989

Приватна компанија која обезбедува високи стандарди со квалитетни услуги во градежната индустрија

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

140+

Нашата формула за успех ја сочинуваат експерти за пред-конструкција, геодети, дизајнери, градежници, менаџери на проекти, ние градиме со тим кои ги има сите потребни вештини, знаење и искуство за да се изврши градба од почеток до крај.

КЛИЕНТИ

100+

Ние секогаш имаме за цел да ги задоволиме сите потреби на нашите клиенти, како и деловните партнери во однос на испорака, дизајн, како и цени на нашите услуги.

САКАТЕ ДА РАБОТИМЕ ЗАЕДНО?

mk_MK
en_US mk_MK