БОШАВА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Приватна компанија која обезбедува високи стандарди со квалитетни услуги во градежната индустрија

Телефон:

+389 (0)71/218 935

Работно време:

Пон - Саб: 8:00 -15:00

Е-маил:

boshava@yahoo.com

ЗА НАС

Испорачуваме квалитет

“БОШАВА” ДООЕЛ е машино – браварско претпријатие кое се занимава со проектирање и производство на челични конструкции и разни наменски метални продукти и структури. Основана е во 1989 година и за целиот овој период има традиција на квалитет во работењето која овозможува постепено усовршување и проширување на пазарот и производите.

Зошто да ги изберете нашите услуги

Високо квалитететна изградба

Нашите градби се изработени од материјали со висок квалитет и гаранција за трајност

Професионален тим

Нашите успешни проекти се резултат на квалитетен и успешен тим

Изработка во временски рок

Секогаш градиме со гаранција за точно определен временски рок

Паметни идеи

Нудиме и наша консултантска помош за проектирање и реализирање на вашите идеи или проекти

Достигнувања

Нашата формула за успех ја сочинуваат експерти за пред-конструкција, геодети, дизајнери, градежници, менаџери на проекти, ние градиме со тим кои ги има сите потребни вештини, знаење и искуство за да се изврши градба од почеток до крај.

106+
Клиенти
140+
Проекти

31

ГОДИНА ИСКУСТВО
СО МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Последни проекти

Euro Tools

Овој проект е изработен за - Euro Tools

M Steel

Oвој проект е изработен за - M Steel

ТИКВЕШ Винарија - Кавадарци

Овој проект е изработен за винарија ТИКВЕШ - Кавадарци

АЛКАЛОИД АД - Скопје

Овој проект е изработен за АЛКАЛОИД СКОПЈЕ

Контакт

БОШАВА ДООЕЛ

Западен Булевар
1430, Кавадарци, Македонија

Email: boshava@yahoo.com

ТЕЛЕФОНИ:

Работно време:

Понеделник - Сабота: 08:00 - 15:00

mk_MK
en_US mk_MK